Yritykseen otettiin vastaan avoimin sylin

Vaikka olemme ohjelmistoyritys, meillä työskentelee muitakin kuin web-kehittäjiä. Esimerkiksi Alisa Miettinen, joka on puolen vuoden ajan hoitanut toimistoassistentin hommia.

”Pidän huolta toimistosta ja tapahtumista, avustan HR-tehtävissä ja monessa muussa asiassa, sitä mukaa kun apua pyydetään. Vaikka työssä on paljon rutiineja, toimenkuva on mukavan monipuolinen”, hän kertoo.

Alisa opiskelee Haaga Heliassa johdon assistenttityön ja kielten koulutuslinjalla, josta hän valmistuu tradenomiksi vielä joulukuun aikana.

Miten olet viihtynyt firmassa?

”Mahtavasti! On ilo työskennellä yrityksessä, missä sinua selvästi arvostetaan. Täällä on ollut mahdollista oppia turvallisesti kaikkea uutta ja virheetkin ovat olleet sallittuja.”

Yksi parhaista kokemuksista on ollut koko konsernin yhteinen Berliinin reissu.

”Oli ihana nähdä niin monta meistä samassa paikassa ja päästä syvällisemminkin puhumaan työstä ja kaikesta muusta. Ihmiset ovat kyllä mahtavia täällä! Tuli hieman haikea fiilis, kun tiesi, että pitää palata töihin ja ei olla samalla tavalla kasassa enää.”

Alisa pitää FNS:n vahvuutena monipuolista ja vahvaa työkulttuuria. Talossa on hyvin erilaisia ihmisiä. Kaikilla on kuitenkin turvallista olla, sillä erilaisuutta arvostetaan.

Työpaikalla huumori kukkii. Läppää heitetään päivittäin.

”Myös se liikuttaa, kun huomaa, että ihmiset arvostavat sitä, mitä teet”, hän sanoo.

Aikaisempiin työpaikkoihin verrattuna Alisa pitää FNS:ää parhaana työpaikkanaan.

”Siihen vaikuttavat ihmiset, ainakin minun kohdallani. Se, miten yritykseen on otettu sisään avoimin sylin ja tuettu.”