Työ vie Juttaa Ruotsiin

Jutta Casén toimii Provet Cloudin Ruotsin markkinoiden projektipäällikkönä. Hän työskentelee pääsääntöisesti Provet Cloud Premium Blue -asiakkaiden kanssa.

FNS:ään Jutta siirtyi mainosalalta asiakaspalvelun ja projektihallinnan tehtävistä elokuussa 2018. Miltä ensimmäiset kuukaudet uudessa yrityksessä ovat tuntuneet?

”Kolmen eläinystävän omistajana minulla on jo pitkään ollut toive siirtyä työskentelemään eläinten hyvinvoinnin pariin. Nyt olen mukana kehittämässä eläinten terveydenhuollon digitaalisia palveluja. FNS:ssä olen viihtynyt erinomaisesti. Täällä on mukava työyhteisö ja kiinnostavia asiakkaita.”

Jutan työhön kuuluu jonkin verran matkustelua, yleensä suuntana on Ruotsi. Hänen äidinkielensä on ruotsi, mutta työt sujuvat myös suomeksi ja englanniksi.

Valoisa Jutta suhtautuu kaikkeen positiivisesti. Hänen vahvuuksiinsa kuuluukin hoitaa useita projekteja samanaikaisesti sujuvasti ja reippaalla otteella.

Ahkera ja luotettava tiimipeluri on helposti sujahtanut osaksi FNS:n tiimiä. Hän kehuu, että on ollut hienoa päästä työskentelemään mukavien ja ammattitaitoisten ihmisten kanssa.

Vapaa-aika kuluu mieluiten perheen ja koiraharrastusten parissa.

”Toimin agility -koulutusohjaajana ja harrastan agilityä koirani australiankelpie Selman kanssa SM-tasolla”, hän kertoo.