Provet-tiimi

Tiimi koostuu Tiinasta, Ernosta, Miikasta ja Mikasta. Käytännössä työt liittyvät Provet NET -järjestelmään. Pyöritämme porukalla asiakastukea ja kehitystä sopivassa suhteessa. Työpäivät tässä porukassa pyörähtävät aina hyvässä hengessä ja noppeen lupsakkaasti, kun tiällä Kuopijon seuvvulla olla möllötettää.

Näin tiimin jäsenet esittelevät itsensä:

Se on Miika tässä terve, aamuäkäinen koodarinalku, joka tykkää salmiakista ja jäätelöstä. Aloitin FNS:llä kesällä 2014 harjoittelussa, ja siitä seuraavat pari kesää olin firmassa kesätöissä. Nykyään olen mukana Provet Netin ja mobiilisovellusten kehitystyössä.

Moikka, oon Mika, tiimin vanhempaa koulukuntaa edustava. Töihin FNS:lle tulin vuonna 2014 lopulla. Työpäivät menee Provetin parissa front- ja backendin välissä, koodausta ja hieman asiakastukea. Tykkään vapaalla soitella kaikilla instrumenteilla ja musisoida yleisesti.

Erno Voutilainen, rauhallinen ja rautaiset hermot omaava tekniikan ja musiikin ystävä. Aloitin FNS:llä 2013 keväällä hieman ennen insinööriksi valmistumista minimaalisella ohjelmointiosaamisella Provet Netin parissa. Tätä nykyä toimin järjestelmäarkkitehti-nimikkeellä ja teen Netin lisäksi töitä muun muassa kuva-arkistoihin ja palvelimiin liittyen. Viimeistelen parhaillaan YAMK-opintoja.

Web-kehittäjä Tiina moikka. Intohimonani on asiakkaan tarpeista lähtevä sovelluskehitys ja kissat. Provet Netin kehityksessä nämä kaksi asiaa yhdistyvät, mikä tekee työstä mielenkiintoista ja palkitsevaa.