Provet Cloud panostaa tukeen

Provet Cloudin tuki on tänä keväänä kokenut organisaatiomuutoksen. Tukeen on panostettu entistä enemmän. Olemme täällä asiakkaita varten!

”Saamme Cloudia eri lailla käyttäviltä asiakkailta pyyntöjä auttaa erilaisissa asioissa. Me opastamme, neuvomme ja autamme”, Provet Cloud Support Team Leader Petri Pihlajamaa sanoo.

Hän, Michele Pelkonen, Steffen Risnes ja Kalle Virkkala muodostavat nyt tukitiimin. Tiimi hoitaa asioita aiempaa organisoidummin.  ”Haluamme pitää pyörät tehokkaasti pyörimässä. Tuki hoidetaan läpinäkyvästi”, Pihlajamaa sanoo.

Tuki on jaettu kahteen osaan, First line supportiin ja Second line supportiin.

”Ensin mainittu tarkoittaa asiakaspalveluosuutta ja jälkimmäinen teknistä puolta”, Pihlajamaa selventää.

Tekninen tuki auttaa niissä tilanteissa, joita asiakaspalvelussa ei voi ratkaista. Aluksi tekninenkin ongelma pyritään yksilöimään, jotta kehittäjät osaavat tarttua oikeaan asiaan.

Nykyisessä muodossa tukitiimi auttaa entistä paremmin myös järjestelmän kehittämistä. Tukeen tulleista asioista tekniseen kehitykseen menevät mietitään systemaattisesti ja huolellisesti erilaisten asiakkaiden kannalta. Se, mikä tarkoittaa jollekin asiakkaalle ohjelman kehitystä ja parannusta, voi jollekin toiselle tuoda huonomman käyttäjäkokemuksen.

Tyypillisesti tukeen tulee kysymyksiä muun muassa siitä, miten hoidetaan laskutuksia Cloudissa, tai miten raportoidaan asioita eteenpäin. Ohjelma ei ehkä toimi sillä logiikalla kuin käyttäjä olettaisi.

”Tai sitten käyttäjä ottaa uuden ominaisuuden käyttöön”, Pihlajamaa sanoo. Sekin voi vaatia hieman opastusta.

Hän pitää olennaisena online-tietopankkia. Sieltä käyttäjä voi etsiä apua itse. Sieltä myös tukitiimi voi lähettää videoita tai kirjallisia ohjeita apua tarvitsevalle.

Provet Cloudin käyttäjä voi ostaa käyttöopastusta, joko paikan päällä tai etänä. Tukea saa verkossa, sähköpostitse ja puhelimitse.

Tukitiimille tärkeintä on asiakkaan menestys ja tyytyväisyys. Meitä on sanottu helposti lähestyttäväksi yritykseksi, ja olemme aika ylpeitä siitä!