Polkujuoksu on ihana tapa viettää aikaa työkavereiden kanssa

Kuva: Miska Koivumäki / Bodom Team 2019

FNS:n juoksijat osallistuivat toukokuun alussa Bodom Team-tapahtumaan.

”Tapahtuma järjestettiin kolmatta kertaa, ja me olimme mukana myös kolmatta kertaa”, kertoo polkujuoksuun hurahtanut asiakaspalvelupäällikkö ja web-ohjelmoija Hanna Kiiski. Hän on saanut kerättyä mukaansa muita lenkkeilijöitä. Tänä vuonna FNS:stä oli mukana 16 juoksijaa, joista kaksi ulkomaan vahvistuksia.

Bodom Trail on iso tapahtuma, jossa viikonlopun aikana lähes 2000 innokasta juoksi Espoon Pirttimäen ulkoilualueen poluilla hienoissa maisemissa oikeassa metsässä.

Yrityksemme osallistui Team-sarjaan, joka on erityisesti yrityksille ja kaveriporukoille suunnattu tapahtuma perjantai-iltapäivällä. Siinä kilpailuun lasketaan neljän parhaan aika. Matka on kymmenen kilometriä.

”Joukkueita oli 46. Meidän joukkueemme sijoitus oli tänä vuonna kuudes. On meillä kovakuntoista porukkaa täällä”, Hanna hehkuttaa.

Hän pitää tapahtumaa kivana juuri siksi, että jokainen voi kilpailla omalla tasollaan. Kilpailuhenkiset juoksevat vauhdilla, mutta hitaampikaan hölkkä ei vie joukkueen mahdollisuuksia.

”Tapahtumasta sain paljon irti. Se on aivan ihana tapa viettää aikaa työkavereiden kanssa ja nauttia kauniista luonnosta. Tapahtuma antaa virtaa myös työyhteisöön. Ja after partyt toimistomme saunatilalla!”

Työporukka tekee usein yhteislenkkejä, välillä Bodomin Teamin reitillä, välillä toimiston lähistöllä. Satunnaisesti otetaan osaa myös muihin tapahtumiin.

FNS:n nopein juoksija oli Jari Nylander. Hänellä jäi tapahtuma vuosi sitten flunssan vuoksi väliin. Tänä keväänä hän lähti kokeilemaan, josko pääsisi vuoden 2017 aikaan.

”Meni se muutamilla sekunneilla alle, vaikka alkuvauhti oli hieman optimistinen kuntoon nähden”, hän myhäilee.

Hän on ennen Bodomin tapahtumia kilpaillut vain tasaisella. Bodom Team on hänestä mukava tapahtuma.

”Kilpailun formaatti sopii todella hyvin tällaiseen yritystapahtumaan.”

”Ja ensi vuonna todellakin uudelleen”, Hanna Kiiski vakuuttaa.