Päiväkävelyllä nenäpäivän hyväksi

Nenäpäivää vietettiin marraskuun alussa, kahdeksas päivä. Tänä vuonna valtakunnallisen nenäpäivän aikana kerättiin yli kahden miljoonan euron lahjoituspotti maailman lapsille.

Nenäpäivä on suomalaisten lahjoitusten turvien vuosien saatossa auttanut miljoonia lapsia. Nenäpäivässä mukana olevat järjestöt työskentelevät, jotta kaikkein heikoimmassa asemassa olevilla lapsilla olisi mahdollisuudet hyvään elämään.

Yhteistyöllä on saatu paljon aikaiseksi, muun muassa rakennettu kouluja ja päiväkoteja, rokotettu lapsia ja edistetty miljoonien ihmisten terveyttä jakamalla tietoa tappavista taudeista. Lapsia kouluttamalla on tuotu turvaa heidän tulevaisuudellensa, on istutettu puita aavikoille ja saatu puhdasta juomavettä.

Nenäpäivään voi osallistua monella tavalla. Meidän konsernimme viettää sitä koko marraskuun. Oman tukensa maailman lapsille on voinut lahjoittaa nettilippaaseen. Toinen tapa on lahjoittaa päiväkävelyjen tulot nenäpäiväsäätiölle.

Ai mikä päiväkävely? Meillähän on hieno työsuhde-etu, kun lounaan jälkeen voi hyvässä työkaveriseurassa käydä 20 minuutin kävelyllä. Se kuuluu työaikaan, on sallittua, ja jopa kannatettavaa. Työnantaja palkitsee 20 minuutin ja kahden kilometrin kävelystä kahdella eurolla. Raitis ulkoilma katkaisee työpäivän kivasti, virkistää aivoja ja parantaa terveyttä. Tästä hyötyvät ihan kaikki.

Nyt myös hätää kärsivät lapset. Monet ovat lahjoittaneet koko marraskuun, tai jopa koko vuoden, kävelysaldonsa nenäpäiväsäätiölle