Klubit starttasivat

Yrityksemme on osa TPG-konsernia. Tämän kevään uusi yhteistekeminen ovat TPG-klubit. Ne ovat työkaveriporukoita, jotka harrastavat mielenkiintoisia asioita yhdessä. Harrastus voi olla jo ennestään intohimo, tai voi kokeilla jotain uutta, mitä ei olisi ikinä uskonut tekevänsä. Vapaa-ajan viettäminen maailman parhaiden työkavereiden kanssa ei ole ollenkaan huono idea! Firma myös pikkuisen sponssaa klubien toimintaa tiettyjen sääntöjen puitteissa.

Lohjan toimiston porukka on muodostanut tiimin nimeltä Mainarit. Siinä kokeillaan yhdessä erilaisia inspiroivia asioita. Suunnilleen kerran kuussa vietetään iltaa yhdessä. Aluksi suunnitteilla on muun muassa pesäpalloa, suunnistusta, ilmajoogaa, villiyrttikurssi, teatteria ja kahvakuulailua. Lista kasvaa sitä mukaa kun ideoita ilmoille pulpahtaa.

Ensimmäisenä noustiin hevosten selkään Islanninhevostalli Sydänkaviossa.

Ratsastuskokemusta porukalla on vaihtelevasti. Klubiemäntä Tanja Forsman on hevosenomistaja, osa ei ollut koskaan aiemmin hevosen selässä ollut. Vaihtoehtona oli myös kärryajelu.

Olli Ojala oli elämänsä toisella ratsastuslenkillä. Edellinen kerta oli myös työporukalla useita vuosia sitten.

”Tämä oli hieno startti klubitoimintaan”, hän toteaa.

”Hevoset toivat sellaista sopivaa rauhallisuutta kaikkeen tekemiseen. Hevosten rauhallisuus tuntui tarttuvan myös ihmisiin. En pistä pahakseni, vaikka klubin puolesta mentäisiin joskus toistekin.”

Maastolenkin lisäksi halukkaat pääsivät kentällä kokeilemaan islanninhevosen omaa askellajia, tölttiä. Mukavasti keinui!

Illaksi oli tilattu kaunis kevätilma. Sydänkavion upeissa jokimaisemissa paisteltiin ratsastuksen päälle kodalla makkaraa.