Johtamis- ja psykologiaopinnot hyötykäyttöön

Liiketoimintajohtaja Juha Huttunen hyppää lentokoneeseen lähes joka viikko. Suuntana on esimerkiksi viimeisen kolmen viikon aikana ollut Ruotsi, Norja ja Tanska.

”Reissuilla käyn sopimassa tulevien Provet Cloud -asiakkaiden kanssa käyttöönottoaikatauluista, koulutuksista ja ajankohtaisista Provet Cloud -räätälöinneistä.

 

Liiketoimintajohtajan vastuulla on liiketoiminnan kannattavuus.

Liiketoimintajohtajaksi Juhan urapolku kulki myyntipäällikön töiden kautta. Hän aloitti FNS:ssä myyntipäällikkönä vuonna 2009. Silloin työn alla olivat sekä Provet- että Diarium- tuotteet. Sisäisen haun kautta hän siirtyi Provet -liiketoimintajohtajaksi helmikuussa 2014.

Juha on valmistunut Itä-Suomen yliopistosta Kuopiosta pääaineena yrittäjyys ja johtaminen. Sivuaineina olivat verkkoliiketoiminta ja psykologia.

”Aika osuva kombinaatio nykyiseen työhöni”, hän toteaa.

 

Opiskelujen ohella hän toimi Avek Esitysratkaisut Oy:ssä myyntipäällikkönä kolmen vuoden ajan.

”Parasta tässä työssä on erilaisten ihmisten kanssa toimiminen ja kansainvälisen liiketoiminnan kautta jatkuva kehittyminen”, Juha sanoo.

Vapaa-ajalla hän keskittyy pääasiassa perheeseen ja salibandyyn. Perheessä on kaksi pientä poikaa, 3-vuotias Hugo ja 1-vuotias Hans. Salibandyssä riittää myös puuhaa, sillä Juha on 5. divari joukkueen pelaaja-valmentaja ja kapteeni.