Ensimmäinen Kuopion toimiston ohjelmistokehittäjä

Itseään rauhalliseksi, leppoisaksi ja kaikkien kanssa toimeentulevaksi persoonaksi kuvaileva Jarkko Tissari oli 11. FNS:ään palkattu työntekijä.

”Olin ensimmäinen ohjelmistokehittäjä Kuopion toimistossa. Alusta lähtien olen tehnyt töitä Provet Netin parissa. Aloitin tuotekehityksestä, sitten mukaan tuli myös asiakastuki. Olen pitänyt myös koulutuksia uusille asiakkaille. Henkilömäärän kasvamisen myötä vastaan Juhan lisäksi Kuopion toimiston väen perehdyttämisestä ja muusta sellaisesta”, Jarkko kertoo.

Vuosien varrella hän on toiminut myös yrityksen luottamusmiehenä. Tänä vuonna hänet nimitettiin Provet Net -tiimin ryhmäpäälliköksi.

Hän on valmistunut Savonian ammattikorkeakoulusta tietotekniikan koulutusohjelmasta, suuntautumisalana ohjelmointi. Aiempaa työhistoriaa on muun muassa Hesburgerista, ja parista tietotekniikan alan yrityksestä.

”Kuuden FNS-vuoden aikana henkilömäärä on kasvanut valtavasti. Itse olin tosiaan 11. työntekijä, nyt meitä on melkein 50. Olemme keskittyneet enemmän omiin tuotteisiin ja isompiin räätälöityihin palveluihin”, Jarkko toteaa.

Tulevaisuus näyttää hänestä positiivisessa mielessä työntäyteiseltä.

”Tulevaisuus on mahdollisuuksia täynnä laajenemisen ja kansainvälistymisen suhteen. Omalla kohdalla nykyinen ryhmäpäällikön tehtävä on tuonut uutta näkökulmaa työhön.”

Leppoisan miehen vapaa-aika kuulostaa vauhdikkaalta: kuntosali, kalastus ja moottoripyöräily ovat rakkaita harrastuksia. Pikkuhiljaa myös nuorempana harrastetut sähly ja jalkapallo ovat hiipineet mukaan kuvioon. Oman osansa saa toki myös perhe, johon kuuluu tytär ja koira.