Edessä valoisa tulevaisuus

Varatoimitusjohtaja Olli Venemies tuli FNS:ään vuonna 2004.  Silloin tehtiin paljon töitä muun muassa kotisivujen ja pienempien räätälöityjen sovellusten parissa.

”Aloitin ohjelmoijana ja ensimmäisinä vuosina kehitin yrityksen omaa CMS-tuotetta, räätälöityjä järjestelmiä ja vastasin myös Provet Net -tuotteen ensimmäisen version kehityksestä. Kehittäjän tehtävistä siirryin tuotantojohtajaksi vuonna 2007 ja myöhemmin 2013 nykyiseen tehtävääni varatoimitusjohtajaksi”, Olli kertoo.

Ennen FNS:lle siirtymistä hän työskenteli atk-suunnittelijana jo edesmenneessä verkkokauppa-yrityksessä.

Nykyisin Ollin aika kuluu Diariumin, räätälöityjen järjestelmien ja yleisten hallinnollisten tehtävien, kuten rekrytoinnin parissa.

”Viime aikoina minua on työllistänyt Diarium-tuotteen kasvuun ja tulevaisuuden suunnitelmiin liittyvät asiat. Olemme hiljattain järjestelleet uusiksi Diarium-tuotteen asiakaspalvelu- sekä myyntiorganisaatiota. Työpäiväni täyttyvät tyypillisesti keskusteluista FNS:n työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa”, hän kertoo.

FNS on kasvanut joka vuosi kannattavasti Ollin työuran aikana. Kasvu on taannut sen, että joka päivä on ollut mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä tarjolla. Olli kertoo pitävänsä siitä, että tehdään pitkäjänteistä työtä tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Sekin on mielekästä, että pystyy pienillä parannuksilla helpottamaan ison asiakasjoukon elämää. Esimerkiksi uusi terapeutin työtä helpottava ominaisuus Diarium-tuotteessa vaikuttaa välittömästi tuhansien terapeuttien arkeen.

”Näen yrityksen tulevaisuuden valoisana. Meillä on kaksi vahvaa kasvavaa tuotetta ja lisäksi kymmeniä asiakkaita räätälöityjen järjestelmien puolella. Yrityksen osaaminen on kehittynyt huimasti ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukasta palvelua”, Olli sanoo.

Hänestä parasta FNS:llä ovat monipuoliset työtehtävät, loistavat työkaverit ja mukavat asiakkaat. Myös avoin ja kokeilemiseen kannustava ilmapiiri on tärkeä asia. Töissä on huikean kovia osaajia. Heidän kanssaan on palkitsevaa ratkoa asiakkaiden ongelmia.

Vapaa-ajalla hän pyrkii liikkumaan mahdollisimman paljon. Mieluisin liikuntaharrastus on crossfit, mutta myös uintia, hiihtoa ja rullaluistelua hän harrastaa mahdollisuuksien mukaan. Yksivuotias tytär pitää huolen siitä, että päivät ovat tällä hetkellä aika kiireisiä.