Developer Academy

echo "Developer Academy!";

Developer Academy

Haluaisitko päästä laittamaan koulussa oppimasi koodarin taidot käytäntöön ja samalla oppia lisää mm. kehittämisestä, tietoturvasta, projektinhallinnasta ja testauksesta kasvavassa ja kansainvälistyvässä IT-alan työympäristössä?

Mikäli olet pian valmistuva koodarinalku ja janoat päästä työelämään, muttet vielä ole täysin valmis osaaja, on tässä sinulle loistava mahdollisuus aloittaa ura FNS Developer Academyn kautta.

FNS Developer Academy on noin seitsemän kuukauden mittainen koulutusohjelma, jossa hiomme nuorista ohjelmisto-osaajista alan timanttisia tähtiä. Et tarvitse aiempaa kokemusta työelämästä etkä kattavaa osaamista useista eri ohjelmointikielistä, vaan kasvat uuteen rooliisi ohjelman aikana. Et myöskään ole tilanteessa yksin, sillä ympärilläsi on kymmenen muuta työelämän tulevaa taitajaa, joilta saat vertaistukea ja toisaalta rautainen tiimimme ammattilaisia pitää huolen siitä, että oppimistasi ja työntekoasi tuetaan päivittäin.

Ohjelma alkaa 13.1.2020 ja loppuu elokuun 16.pvä 2020. Saat oman työpisteen Espoon toimistoltamme, ja kahvit ja hedelmät tarjoamme jokapäiväisen työskentelyn virkistykseksi. Koulutusta järjestetään alkuun tiiviimmin, noin yksi päivä joka toinen viikko, ja muut päivät työviikosta kuluvat töihin tutustumisen parissa.

Ohjelman loppua kohden koulutusta on harvemmin ja ajankäyttö painottuu työn tekemiseen. Palkka koulutusohjelman ajalta on 2000 €/kk. Toiveemme on, että kaikki menee ohjelman aikana molemminpuolisesti hienosti ja voimme tarjota sinulle sen päätteeksi FNS:llä vakituista työpaikkaa.

Ohjelma pitää sisällään mm.

– PHP- ja Python -ohjelmointikielten viimeisimmät niksit

– tietoturvakoulutusta

– projektinhallinnan saloja

– testauksen monipuolisia ratkaisuja

– Provet- ja Diarium -tuotteisiimme tutustumista

– asiakaspalvelun toiminnan näkemistä läheltä

– tutustumista työelämän iloihin ja rientoihin

– käytännön ohjelmointityötä

Toivomme sinulta löytyvän:

– opintoja tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa osaamista ohjelmistokehityksestä

– työnäytteitä PHP- tai Python -ohjelmoinnista

– intoa ja motivaatiota käytännön työskentelyyn

– suomen ja englannin kielten suullista ja kirjallista osaamista

– kykyä omaksua uusia asioita

– hyvää asennetta ja tiimityöskentelytaitoja

 

Jos kiinnostuit, hae mukaan FNS Developer Academyyn 8.11. mennessä. Odotamme hakemustasi!