Ajankohtaista

Rekry: Web-ohjelmoija

Finnish Net Solutions on 35 ohjelmistoalan ammattilaista työllistävä yritys. Toteuttamiamme sovelluksia hyödynnetään eläinlääkinnässä, terapia-aloilla ja useilla muilla erikoistoimialoilla. Asiakkaita meillä on useita satoja. Käytämme ketterän kehityksen menetelmiä ja työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liiketoimintamme on kasvavaa ja kannattavaa.

Tule kehittämään asiakkaidemme järjestelmiä

Nyt haemme web-ohjelmoijaa vakituiseen työsuhteeseen Espoon toimistollemme. Tarjoamme haastavia tehtäviä selainkäyttöisten järjestelmien ylläpidon ja kehityksen parissa. Tulevat työtehtäväsi voivat liittyä esimerkiksi asiakkaan tietojärjestelmän ominaisuuksien kehittämiseen tai modernisointiin. Lopullinen roolisi muovautuu ajan kuluessa vahvuuksiesi, osaamisesi ja mielenkiintosi mukaisesti.

Työntekijänämme pääset keskustelemaan myös asiakkaidemme kanssa, joten odotamme sinulta hyvää suullista ja kirjallista kommunikaatiokykyä sekä suomen kielen taitoa.

Odotamme sinulta

  • harrastuneisuuden tai työtehtävien kautta hankittuja näyttöjä osaamisestasi
  • laatulähtöisyyttä, rauhallisuutta ja uteliaisuutta
  • luotettavuutta ja kykyä pitää kiinni sovituista asioista ja aikatauluista
  • PHP ja Javascript -osaamista
  • versiohallintatyökalujen tuntemusta (esim. Subversion, Git)
  • tietokantaosaamista (arvostamme erityisesti PostgreSQL -osaamista)
  • Linux-palvelimien toimintaperiaatteiden tuntemusta

Tarjoamme sinulle

Finnish Net Solutions tarjoaa vakaan, mutta jatkuvasti kehittyvän ja kasvavan työympäristön. Työpaikkamme rento ilmapiiri tarjoaa oivalliset puitteet oman työn tekemiselle ja toivomme sinun viihtyvän meillä pitkään.

Pyrimme järjestämään työntekijöillemme mahdollisimman hyvät olosuhteen töiden tekemiseen. Esimerkiksi palkallinen päiväkävely yhdessä työkavereiden kanssa katkaisee mukavasti päivän ja kirkastaa ajatuksia.

Tuemme myös työhyvinvointia hyvällä työergonomialla (esim. sähköpöydät, vastamelukuulokkeet) ja tarjoamme tukea liikunnallisiin aktiviteetteihin.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus heti tämän linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy viimeistään sunnuntaina 12.2.2017.

Jäikö joku asia askarruttamaan?

Vastauksia kysymyksiisi antaa meillä Olli Venemies, puh. 044 073 1192, olli.venemies@fns.fi.